Ja tenim aquí el cap de setmana de la DIADA DE FESTA MAJOR.
Com ja sabeu, l’activitat castellera està limitada a bombolles de 25 persones, nosaltres hem fet 2 grups de 25. I no ens han aprovat el pilot que vam presentar conjuntament amb l’Ajuntament de Vic i la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya per assajar i actuar a plaça amb un grup de 50 fent testos d’antígens.
Donada la situació sanitària del moment per tal de tenir les màximes garanties de seguretat aquest divendres tornarem a fer test d’antígens l’horari de divendres serà:

 • 18:30 a 19:30 Tests d’antígens a La Central
 • 19:30 a 20:30 Xerrada 100 anys de castells a Osona a càrrec d’Oriol
  Casellas
 • 20:30 a 21 h Escalfament
 • 21h a 22 h Assaig
  MOLT IMPORTANT: només podran participar de l’assaig 2 grups de 25 separats i completament sectoritzats; les 50 persones que es van apuntar, i seran aquestes 50 persones (amb testos i/o certificat de vacunació) les ÚNIQUES que es podran posar a la pinya dels pilars el diumenge a plaça.
  Tot i les limitacions que ens obliga la situació sanitària, en cap cas volem que l’activitat castellera sigui excloent, per això podeu assistir a l’assaig de divendres com a espectadors i a l’actuació de diumenge amb pantaló blanc, camisa i faixa i, podreu voltar els pilars de manera simbòlica respectant sempre la distància d’1,5 m amb la pinya i la resta de persones del vostre voltant.
  Actuació castellera de Festa Major, ens trobem directament a les 11:45 h a la Plaça Major de Vic.
  I encara que siguin només uns pilars gaudim l’emoció de tornar a sentir les gralles mentre fem castells a plaça.
  Ens veiem a plaça, salut i castells!